Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Regulérnost hřiště

(Tomáš Barna, 12. 9. 2019 10:05)

Hrajeme amatérskou soutěž BEZ ROZHODČÍHO, kde vždycky bude nutné, aby se oba týmy spolu domluvily. V tomto případě domluva jaksi neproběhla, ba naopak se jen vyhrotila a na dálku po telefonu posuzovat jestli je hřiště způsobilé či nikoliv moc nejde. Tento jeden zápas byl tedy odložen - což je první případ za 2 odehrané sezony, kdy Rokytnice hraje v 1. lize (tedy argument, že všichni jsme proti Rokytnici zaujatí je trošku mimo) a věřím, že výstup uvedený na úvodní straně na stránkách tuto problematiku zpřesňuje a do budoucna vyřeší.
Když otázku posouzení regulérnosti hřiště vztáhnu na naše domácí hřiště v Dluhonicích (po odstoupení Tučína hřiště se suverénně nejhorším odvodněním, kde jedna část hřiště je mokrá a klouže i v červenci, když je 30°), nedovedu si představit, že bych se pokoušel vytvořit nějaké pravidlo kdy hrát a kdy ne hrát. Jediné možné je přijet a na místě se dohodnout se se soupeřem, jestli zápas budeme hrát či nikoliv. Když soupeř odmítne, tak hrát nebudeme. Tečka. Zdraví máme všichni jedno a ono se člověk na situaci dívá jinak, když je mu 25, denně se hýbe a je -+ na vrcholu sil než když člověk má 45+, váhu 100 kg a více a jeden pohyb může nejen ukončit „aktivní sportování“, ale také přinést vážné následky do běžného života. Věřím, že to nikdo nechce. Věřím, že se oba týmy po opadnutí emocí budou schopny se domluvit a zápas v náhradním termínu v klidu odehrát. Sportu zdar!

nechápu

(jouza, 11. 9. 2019 20:00)

Co se to se všema děje.Všichni se uklidněte.Prostě se stalo.Taky jsem byl nasraný když jsem dojel na zápas a začli se vymlouvat.Je to tak.Nechtěli hrát,zkusili to a vyšlo to.Bohužel podívejte se co se děje ve velkém fotbale tak jak to má vypadat v malé.Jo hraji malou 25 let za Rokytu a nikdy jsme se neposrali a všude jeli i malém počtu.Nějak to dopadne.

Končíme s 1. Ligou

(Rokytnice, 8. 9. 2019 16:14)

Všichni máte problém s naším hřištěm . Všude se hraje na blátě a nikdo s tím problém nemá . Přijel k nám Ac Hrot se 7 lidma a zrušili si sami zápas že nebudou hrát na mokrém povrchu ( který budou mít taky) . Pravidlo že si může zrušit zápas hostují mužstvo se nám nelíbí , děkujeme že jsme si se všemi zahráli pěkné vyrovnané zápasy . Když nám vedoucí ligy řekne že je to v pořádku . Tímto končíme v 1 lize ! Sportu ZDAR

Re: Končíme s 1. Ligou

(Tomáš Doušek , 8. 9. 2019 18:19)

Dnes se opravdu hrát nedalo, povrch byl mokrý a hodně to klouzalo. Měl by zvítězit zdravý rozum, chceme si zahrát fotbal a ne zbytečně v těchto špatných podmínkách riskovat zranění (bylo nás 8...). Sami jsme to nezrušili, protože nebyla možná domluva, řešili jsme to telefonicky s vedoucím ligy.
Bohužel i u nás je nový umělý povrch, ale připravujeme i jinou variantu při špatném počasí.

Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Rokytnice, 8. 9. 2019 18:28)

Když bude pršet celý podzim tak budeme odkládat 7 zápasu ? Dáme náhradní termín a bude mokro zase odjedete ? Děkuji pěkně nabídli jsme vám ponožky na boty aby vám to neklouzalo odmítli jste ... Dál to řešit nebudu odkládejte si zápasy dál ! Končíme máme jiný plány na víkend a ne přijít na hřiště a vy si řeknete že hrát nebudete !

Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Tomáš Jedno, 8. 9. 2019 18:34)

V Dluhonicích bylo v neděli ráno sucho , tam se dalo hrát . Odpoledne v Rokytnici ne . Primadony . Povrch úplně v poho . Dostali by jste latu , tak jste se z toho posrali . Čest všem týmům , které zde hráli za mokra a deště a nebyli to takové kapacity jako vy !!!! Myslím tím týmy , které nehrají na předních místech tabulky cca 10 let a možná i více , tak jako vy !!!! Strašně jste mě zklamali .

Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Jaryn, 8. 9. 2019 21:19)

Takže kde tedy budete hrát na podzim ? Na jakém hřišti ? V Drevohostcich nebo jinde ? Nebo na hristi souperu ? Nebo kde . At vime .

Re: Končíme s 1. Ligou

(Děda Honza Rokyta, 8. 9. 2019 18:41)

Nevím kdo tento příspěvěk o končení s 1.ligou psal, vím že o tom byla diskuse, ale s výsledkem že vyjádření bude až z toho vystřílzivíte, alespoň tak to slíbil Párek, chápu ty emoce,taky mě to nasralo,když jsem viděl hřiště, kde by se podle mě dalo v pohodě hrát, za svou kariéru jsem hrál na daleko horších terenéch

Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Michal, 8. 9. 2019 18:56)

Vy se jednou nedohodnete s mužstvem a končíte v 1.lize???? Co má říkat R.K., kterým loni nepřijelo asi 5 mužstev vůbec. Nikdo v lize nemůže říct, že by se s Hrotem nedohodl ohledně zápasu, Hrot vždycky všude přijel a nikdy nekontumoval zápas. Hoši a to vaše jak uvádíte výše "nabídli jsme jim ponožky na boty, aby jim to neklouzalo" si myslím hovoří za všechno - klouzalo to jako prase a bylo to mokrý. Hlavní je zdraví. Pokud končí Rokyta v první lize, tak chlapci hodně štěstí, ale zkuste o tom v klidu popřemýšlet.

Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Tomáš Jedno, 8. 9. 2019 19:05)

Není o čem . A RK podělal Hrot , pokud vím . Hlavně jste dnes nebyli v TOP sestavě . To zase vím já .

Re: Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Franta, 8. 9. 2019 19:49)

Jinak Michale , pokud vím , tak všechny výsledky byly kontumovány ve prospěch RK . Ten dnesni nikoliv . To , ze se nejakemu tymu nechce hrat , ze je horko a nebo prsi , at se jedna o Hrot nebo kohokoliv jineho je bohuzel spatne .

Re: Re: Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Martin, 8. 9. 2019 19:50)

A ono vlastně ani neprselo .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Marek, 8. 9. 2019 19:57)

Ostatní týmy hrály , Hrot hrát nemůže . Ve druhé lize nebyl žádný problém . V první lize pořád .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Martin, 8. 9. 2019 20:08)

A ono vlastně o žádnou dohudu ani nešlo . Klouze to . Hrat nebudeme . Jedeme domu . Fakt frajeri .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Tomáš Doušek, AC Hrot , 8. 9. 2019 20:31)

Nevím, proč nás napadáte, nejsme žádné primadony ani frajeři a i když to vidí hráči Rokytnice jinak, hrát se nedalo (sami jste to v komentáři potvrdili a hrát fotbal v ponožkách???)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(AC Sumak, 8. 9. 2019 21:14)

Fakt nedalo ? A v nedeli rano byl tedy v Dluhonocich jaky teren ? Suchy ? Neklouzal ? Nemohl jsem se zranit ? Hral jsem ? Hral . Protoze jsem chtel hrat ? A o tom to je . Ale vam se asi evidentne hrat nechtelo . Jak tady nekdo psal , ze jste nebyli v plne palbe ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Malis, 8. 9. 2019 21:25)

Přesně tak. Nebyli v plné,viděli že by asi nevyhrali a nejspíš dostali na prdel tak se zalekli a radši odjeli. Hlavně když jsme na jaře chtěli odložit my,tak nás poslali doprdele. Příště taky prijedeme a sami si to odložíme.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Thomas, 10. 9. 2019 16:00)

No a co . Treba hrej bosky . Treba by ti to slo lepe .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Končíme s 1. Ligou

(Mathias, 11. 9. 2019 17:43)

Tak prý Rokytu sestřelil vedoucí ligy . Nepostavil se za ni , ale za Hrot . Doušek zavolal vedoucímu ligy , hodně móóóóc to klouže a vedoucí ligy , tak nehrajte . A prý v červnu tam hrál sám vedoucí ligy půl hodiny po dešti , když byl povrch úplně mokrý a zápas neodložil . Zápas skončil remízou . Tak je to zajímavé a divné .

Re: Končíme s 1. Ligou

(Mates, 10. 9. 2019 20:50)

A jak mohl vlastne Hrot odložit zápas na hřišti soupeře , když už má jeden odložen ? Myslím si , že na počasí to svádět nemůžou . Protože , žádná kalamita v Rokytnici nebyla . Ona nebyla ani nikde jinde . Fakt fajn pravidla . Jestli vůbec nějaká jsou . Asi jim to projde jako všechno . Chudáci Rokyčáci . Měl jsem je raději jak Hrot .


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »