Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nealko

(Fanda, 10. 9. 2019 16:07)

Prijede tedy Rokyta na Nealko ?

Re: Nealko

(Marek, 10. 9. 2019 16:09)

Vypadá , že nepřijedou . Škoda . Dost dobrý tým .

Odehrané zápasy

(Thomas, 9. 9. 2019 16:17)

Kdyz to tady tak vidim , tak byly všechny zapasy odehrany . Bylo všude regulerni hriste ? Pokud vim , tak je v Rokytnici i asfaltove hriste . Tak vas mohli vzit tam a dostali by jste desitku a ani by jste nemrkli . Budte radi , ze vas tam nevzali . To by jste se vymlouvali dvakrat . Na gumu i asfalt . Vedeli jste , proc nechcete hrat . Normalne jste se k tomu meli postavit celem a ne se posrat . Minimalne 20 let je v Rokytnici guma a vzdy se hralo az na nedeli . Jste obycejni salati a posrankove .

Re: Odehrané zápasy

(Martin, 9. 9. 2019 16:24)

No to je pravda, kdyby vzali Hroty na asfalt, tak by se hralo. Proc to Rokyta neudelala, asi meli z Hrotu strach.

Re: Re: Odehrané zápasy

(Malis, 9. 9. 2019 16:29)

Ne,jen v tom laufu zklamání a nasranosti jsme si na to vzpomněli až když odjeli,že jsme je mohli vzít na asfalt.

Re: Re: Re: Odehrané zápasy

(Thomas, 9. 9. 2019 16:39)

Brečeli by stejně .

Re: Re: Re: Re: Odehrané zápasy

(Jarda Rokytnice, 9. 9. 2019 18:35)

Asfaltové hřiště je malý nemá rozměry na plmk .

Re: Re: Odehrané zápasy

(Jugy, 10. 9. 2019 12:29)

Dle komentářů mi přijde, že mají z Hrotů za normálních okolností strach, když tak vehementně chtěli hrát, jelikož viděli, že nejsou v plné síle a proto chtěli využít šance na zisk "lehkých" 3 bodů :-), nehledě na terén a zdraví hráčů. No jen doufám, že nedostojí svých slov Rokyta a pro tento incident nebudou chtít odejít z 1. ligy, jak bylo níže psáno, zápasy s nimi jsou vždy koření :-).

Náklady spojené s cestou vznikly hlavně Hrotům, kteří jeli zbytečně. Můj pohled na to je takový, že na gumě (tartanu) se prostě hrát nedá, když je mokro. Hrot s tím bude mít teď též problém, jelikož i přes jejich protesty udělala obec tento povrch v Dřevohosticích.

Tedy chlapci ponožky na kopačky, neoprény a koupací čepice do Dřevohostic při nepříznivém počasí sebou. :-) :-)

Re: Re: Re: Odehrané zápasy

(Thomas, 10. 9. 2019 15:58)

Nevím , jak Ty , ale já se celý týden těším na víkend , že se potkám s klukama , zahraji si atd. Hrací dobu mají v neděli a nebo ne ? A v jaké prijedou sestave , to uz je problem toho ci onoho mancaftu . Proč by měli mít strach ? Pokud vím , tak na jaře , když hráli u Hrotu , tak přijeli ve slabší sestavě , sice prohrali , ale postavili se k tomu čelem . Ja chci take hrat v predepsany termin , protoze posbirat pak lidi pres tyden a hrat odlozeny zapas je tezke . Vim o tom sve .

Re: Re: Re: Odehrané zápasy

(Martin, 10. 9. 2019 16:04)

No a co . To je jejich problém . Mohla treba Rokyta prohrat . Kolik takovych zapasu uz bylo ? Dokonce i v TV !!!!

Názor na povrch v Rokytnici

(Pidla Robert Citov, 8. 9. 2019 20:24)

Když jsme hráli v létě v Rokyťe tak byly mokré rohy, kraje a to už bylo velmi nebezpečné a bylo to znát na hře. Ale kluci domácí o tom to problémů ví, proto si berou dvoje ponožky. Promiňte, ale já si určitě ponožky ničit nebudu, protože nejde o peníze, ale o princip a to mi dá většina za pravdu

Re: Názor na povrch v Rokytnici

(Malis , 8. 9. 2019 20:33)

Ano víme o tomto problému,ale za každou cenu chceme hrát. Dneska jsme všichni mohli být třeba na Sigmě,ale ne přišli jsme normálně na zapas a chtěli jsme hrát,ano není to příjemné hrát na mokrém,ale dneska se to úplně v pohodě dalo,obětuji klidně celý šatník ponožek,jen abych si zahrál,všichni z nás akorát dělají piče,přijedou(přitom se na tom v pohodě dá hrát) a hned remcají,že se hrát nedá,nevím co víc chcete,když my jsme přijeli do Hradčan před rokem byla tam voda a kaluze po kotníky a remcali jsme? Ne normálně se to odehrálo,jen nejsme takový ubulanci a chceme si o víkendu zahrát. Myslel jsem si,že Hrot jsou normální lidi,ale jak vidím tak jsou to taky jen ufňukánci. Zlatá 2.liga každý tym přijel za každého pocasi a byla nějaká stížnost? Nikdy. Úroveň tehle ligy jde do sraček.

Re: Re: Názor na povrch v Rokytnici

(Milos AC Sumak, 8. 9. 2019 21:04)

Taky se mi blbe hraje nebo hralo na antuce . Klouze i kdyz je sucha , protoze nemuzes hrat v kopackach . V kopackach by to bylo neco jineho . Trava taky klouze , at uz je mokra a nebo rano po rose . Kdyz neprsi a nebo je udrzovana , tak v poho . Prijedu rano do Citova , rosa , nebudu hrat , protoze to klouze a mohl bych se zranit . Nezpusobily teren . Tak to priste udelame . A vedouci rekne , odlozit . Ve Vinarech se bojim zdi , nezpusobily teren , nebudu hrat .
Odlozit . Ale na kdy a na kam ?

Re: Re: Názor na povrch v Rokytnici

(Pidla, 8. 9. 2019 21:46)

Dnes jsme hráli Hradšanech, dopředu jsme se ptali, zda je hřiště uzpůsobené ke hře. Přijeli jsme, ikdyž pršelo a zápas skvělý do poslední minuty, ikdyž jsme dostali gola. A zápase, to vypadalo, že tam běhali koně a jsme rádi, že jsme si zahráli všichni, protože jsme se těšili na fotbal.....Řešíme umělý povrch a ne trávu....

Re: Re: Názor na povrch v Rokytnici

(Pidla Robert Citov, 8. 9. 2019 22:46)

Stačí to jen řešit a zeptat se na náhradní hřiště v okolí. Pan Zachara v Citově vám to může zařídit a nemusíte brečet. Peněz máte dost a ponožek. Stejně máte Citováka který vám dělá celou hru

Re: Re: Re: Názor na povrch v Rokytnici

(Hráč , 9. 9. 2019 5:48)

Nevím jestli se zde řeší Citovák nebo jen ubrečenost některých lidí. Neskutečný jací jsou někteří ubrečanci :)

Re: Re: Re: Re: Názor na povrch v Rokytnici

(Hráč , 9. 9. 2019 6:07)

A navíc nevím na co by jsme měli řešit náhradní hřiště. Naše hřiště je normálně povolené a včera se hrát dálo uplně normálně. Borci ale asi neví jak vypadá hřiště v hrozném stavu a tím pádem neni co řešit.

Re: Re: Re: Re: Názor na povrch v Rokytnici

(Hráč , 9. 9. 2019 6:08)

A navíc nevím na co by jsme měli řešit náhradní hřiště. Naše hřiště je normálně povolené a včera se hrát dálo uplně normálně. Borci ale asi neví jak vypadá hřiště v hrozném stavu a tím pádem neni co řešit.

Názor na povrch v Rokytnici

(Pidla Robert Citov, 8. 9. 2019 20:50)

Celý můj příspěvek se nezobrazil, tak píši ještě jednou. I Osek musel respektovat pravidla skrz hrací terén a měli náhradní hřiště a žádné fusakle nám nevnucovali. Zdraví máme jen jedno, ale ponožek v šuplíku ňekolik. Hroťáci stojím při vás

Re: Názor na povrch v Rokytnici

(Jaryn, 8. 9. 2019 21:09)

Osek šel raději do druhé ligy , aby ty sračky nemusel poslouchat . Také jsme tam hráli v dešti a žádné jiné náhradní hřiště nám nenabídli . Tak nevím .


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »